HALLOUMIBURGERS

I går prøvde vi oss på halloumiburgere for første gang. Vår lille guilty pleasure er å ha burger hver fredag og da er det ålreit å variere litt. Skader jo da ikke å prøve seg på litt vegetar i samme slengen.

Ingrediensene vi brukte var: to hamburgerbrød, en halloumiost fra “Alambra”, spinat, paprika og avokado. Vi hadde også søtpotetfries som vi stekte i airfryer.

Først la vi potetchipsen i airfryeren slik at den fikk steke i 10-12 minutter. Så stekte vi paprikaen i en panne med olje til den bli myk og “dvask”. Deretter stekte T halloumiosten mens jeg gjorde klart burgerbrødene. Vi valgte å ha spinat og avokado i bunn, men til en slik type burger passer så og si alt. Osten kuttet vi i to slik at hver burger ble cirka 1,5 CM tykk. Vi stekte osten vi på middelshøy varme i cirka to minutter på hver side. Det er viktig å ikke la osten ligge lenge etter steking, så vi anbefaler å legge den rett på brødet slik at den er klar for servering kort tid etter. Pynt osten med den stekte paprikaen på toppen og tilsett gjerne en saus om ønskelig.

Vi ble veldig fornøyde med resultatet og skal uten tvil bryne oss på dette flere ganger.

Nå går vi inn i helgen med kaffe på sengen og lader batteriene for party i kveld. Ønsker dere alle en god helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s